Hoppa till sidans innehåll

Ungdom


Välkommen till ungdomssidan. I menyn till vänster finns information om träning. För mer detaljerad information kika in kalendern.

 

Kontaktperson och sammankallande i ungdomsgruppen är Joakim Sandberg. Kontakta honom om du har frågor, åsikter eller funderingar.

 

 

Träning för ungdomar i klubben

Klubbens ordinarie träningsutbud är upplagt för att alla ska kunna vara med och då även ungdom. På tisdagarnas löpträningar så kör vi antingen någon form av intervall tillsammans och då springer man utifrån sin egen nivå. Eller så delar vi upp oss men då kommer någon ledare eller äldre löpare i klubben vara tränare för ungdomarna. 

På onsdagens klubbträning får man klara sig själv men det finns banor i alla svårigheter. Självklart får man ha någon förälder eller kompis med sig att springa tillsammans med.

Torsdagens teknikträning är till för främst ungdomarna. Då kommer några ur junior/senior vara med och följa upp någon av er varje vecka. Detta då ni ska få lite tips och tricks för hur ni kan tänka och bli bättre orienterare. 

På söndagarna kan ni vara med även om ni inte vill springa jättelångt. Det finns möjlighet att springa kortare pass men det är bara trevligt om alla i föreningen kan vara på samma träning och duscha och basta tillsammans. 

 

Uppdaterad: 29 JUN 2015 18:28 Skribent: KKOK

Samarbetspartners: 

 

sl_8182_c_pos_ce_web_182x46

 

EMAG_2c

 

Prevas logo-cent

 

1915844_116822235006302_6150314_n

 

Sejfo färg logo copy

 

Corporate logo med pay off

volvo-logo

YARA_RGB

 

 

Beijer

 

All_conveyor-svartGL-logo

 

    gleason

 

logo_marposs

Postadress:
Köping-Kolsva OK - Orientering
Brovägen 15
73113 Kolsva

Besöksadress:
Brovägen 15
73113 Kolsva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info