Hoppa till sidans innehåll

Ungdomarnas torsdagsträningar slut för säsongen

15 OKT 2020 23:03
Nu går vi över till löpträning med pannlampa på torsdagarna
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 23:03

Under torsdgskvällen hade ungdomsgrupperna sista orienteringsträningen för säsongen. Kvällen bjöd på nattorientering i Johannisdalsskogen. Inför var det ett laddat och lite nervöst gäng då det var första gången i mörk skog för flera av deltagarna. När starten väl gick och det var dags att ta sig ut i skogen säppte nervositeten och alla orienterade jättebra och kom tillbaka glada. De flesta var sugna på mer nattorientering.

Under höstsäsongen har ungdomsgrupperna haft 10 st torsdagsträningar. I snitt har 21 barn och ungdomar vart med på träningarna. Rekordet för hösten är 26 deltagare från träningen den 27 augusti på Vargheden. 27 deltagare har varit med på 3 eller fler träningar under hösten och därtill finns några som varit med en eller två gånger. Självklart hoppas vi att alla och några till vill vara med när vi kör igång träningarna igen efter vintern.

Under vintern kommer vi att fortsätta träna på torsdagar. Det blir löpträning med pannlampa. Samling vid IKW-stugan kl 17:45 varje vecka förutom runt jul då vi tar några veckors uppehåll. Vi kommer att variera vad vi gör på träningarna med målet att ha roligt tillsammans och samtidigt bli bättre löpare till nästa säsong.

Vi vill också uppmana alla ungdomar att redan nu boka in 1 november då vi har säsongsavslutning med prisutdelning, fika och lite annat skoj. Mer info kommer...

Skribent: KKOK
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners: 

 

sl_8182_c_pos_ce_web_182x46

 

Postadress:
Köping-Kolsva OK - Orientering
Brovägen 15
73113 Kolsva

Besöksadress:
Brovägen 15
73113 Kolsva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info