Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hallå på er!

 

Trots dagens snökaos så är det vår i luften och säsongen närmar sig!

 

Redan den 25/3 är det säsongsupptakt. Vi kör då igång med Aprilskämtet (ja en vecka för tidigt vi vet). En träning för alla löpare i klubben. Vi samlas vid IKW-stugan och tränar och äter sen tillsammans efteråt. Se mer info och anmälan här!

 

Sen kommer snart klubbträningarna att köra igång. Mer information om det kommer inom kort på hemsidan. Nybörjare och ungdomar har programmet klart så gott som. Mer info om du klickar här!

 

Webbshopen för klädbeställning har ju varit öppen och ordern är nu skickad. Vi meddelar så fort vi vet mer om leveransdatum.

 

För HD13-16 finns möjlighet att åka med på VOFs upptaktsläger. Inbjudan hittar du här. Vill du åka så anmäl er till Thomas Eek på This is a mailto link senast imorgon tisdag 18/3. Vi ber om ursäkt för kort svarstid.

 

HD13-16 har också möjlighet att träna i friidrottshallen en 22 mars. Det är VOF-träning som Martin Johansson leder. Mer info och anmälan här!

 

Sen behöver också jun/sen anmäla intresse för påsklägret. Det gäller även äldre/yngre som eventuellt vill åka med på lägret. Mer info här!

 

Från och med nu kommer nyhetsbrevet att skickas ut lite mer regelbundet men håll utkik efter info om träningar och andra aktiviteter på hemsidan.

 

Vänliga hälsningar

KKOK

 

 

Köping-Kolsva OK - Orientering | Brovägen 15 73113 Kolsva | [saknas] Information |