Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsbrev 2012-04-16

Hej alla!

 

Detta nyhetsbrev skickas ut via medlemsregistret till alla som har en mailadress registerad där. Detta för att informera om att det finns eftersom många inte har hittat det än. Vill du fortsätta få dessa brev varje vecka så gå in på hemsidan och registrera din mailadress. Länk finns här.

 

Den kommande veckan rullar på som de tidigare, tisdag bjuder på löpträning och pasta i IKW-stugan, onsdag klubbträning i Nibbleskogen (samling 17:30 för ungdomar upp till 14 år. Övriga fri start mellan 17:30-18:00) och torsdag teknikträning i Kolsva (samling KOLF-stugan 17:45. Avresa IKW-stugan 17:30 för de som vill). För mer info se kalendern.

 

För de som lägger klubbträningar finns det en instruktion att använda som hjälp. Den ligger under eventorlänken i högerspalten på hemsidan.

 

Den här veckan hoppas jag att alla vill hjälpa till och sprida information om den nybörjarkurs som vi startar nästa måndag. Vi vill ha många barn så sprid detta!

 

Nu är boende bokat för EOC-tävlingarna i Skattungbyn/Falun. Klubbens gemensamma boende blir i Orsa Grönklitt. Det är 2 st 6-bäddsstugor bokade men det fanns många lediga stugor kvar så det finns möjlighet att följa med fortfarande. Prata med Sandra om ni har några funderingar.

 

Om du har tips/förslag på vad som bör stå i nyhetsbrevet eller på hemsidan kontakta Thomas eller Sandra.

 

Vi vill även be er att tipsa andra om nyhetsbrevet samt hemsidan så vi når ut till fler medlemmar.

 

Sen en extra påminnelse till er som inte betalat medlemsavgiften. Läs mer här mo hur du gör det.

 

Glada hälsningar, KKOK

Köping-Kolsva OK - Orientering | Brovägen 15 73113 Kolsva | [saknas] Information |