Hoppa till sidans innehåll

Träning


Tisdagar är det löpträning vid IKW-stugan klockan 17.30. Det här sker året om oavsett väder och vind. Ombyte, dusch och bastu gör man i IKW-stugan. Alla är välkomna; barn och ungdom såväl som seniorer och veteraner. 

 

Torsdagar är dagen för klubbträning eller teknikträning. Under våren drar det igång så fort snön försvunnit från skogarna och håller på fram till första veckan i juni. På hösten kör vi igång någon vecka efter 5-dagars och håller på så länge det inte blir för mörkt om kvällarna. Klubbträning:Är på olika platser och arrangörer varje vecka men det finns banor för alla såväl nybörjare som elit. Det är bara dyka upp så får du en bana att springa. Ibland är det Sport-ident och ibland kör vi utan.

 

Teknikträning sker under samma perioder som klubbträningarna (varannan vecka teknik och varannan klubb). Det gäller också för alla men det är inte en vanlig bana. Det är olika moment varje vecka för att utveckla tekniken (exempelvis korridor-OL, kart-minne eller kontrollplock).

 

Söndagar under vintersäsong är det långdistans. Det drar igång när tävlingssäsongen är slut. Samling sker klockan 10.00 i KOLF-stugan och därefter springer man gemensamt i olika grupper beroende på hur långt man vill springa. Därefter är det dusch och bastu i stugan och ibland sitter man kvar och äter och umgås tillsammans.

Uppdaterad: 22 JUN 2015 09:06 Skribent: KKOK

Samarbetspartners: 

 

sl_8182_c_pos_ce_web_182x46

 

EMAG_2c

 

Prevas logo-cent

 

1915844_116822235006302_6150314_n

 

Sejfo färg logo copy

 

Corporate logo med pay off

volvo-logo

YARA_RGB

 

 

Beijer

 

All_conveyor-svartGL-logo

 

    gleason

 

logo_marposs

Postadress:
Köping-Kolsva OK - Orientering
Brovägen 15
73113 Kolsva

Besöksadress:
Brovägen 15
73113 Kolsva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info