Hoppa till sidans innehåll

Lyckad uppstart i Kolsva!

2018-02-12 07:53
I lördags hade VOF ungdom samling i Kolsva. 26 barn och ungdomar, från 4 av länets klubbar, träffades för 2 lite annorlunda orienteringsträningar. Glädjande för arrangörsklubben var att hela 8 av dem springer för KKOK.
  • Uppdaterad: 2018-02-12 08:08

På förmiddagen var det labyrintorientering på fotbollsplanen bakom KOLF-stugan. Labyrinten var skottad i snön och hade en omkrets på ca 180 m. I labyrinten fanns 5 olika banor för deltagarna att springa. Flera av föräldrarna som var med och tittade på träningen blev sugna och provade själva på att springa en eller några banor. Åskådarna till träningen kunde tydligt se hur tempot i labyrinten höjdes i takt med att deltagarna vande sig vid den något ovanliga typen av orientering.

Efter träningen begav sig deltagarna tillbaka till KOLF-stugan för att äta lunch och umgås med kompisarna en stund. De medhavda matlådorna innehöll allt från pastasallad till pizza. Efter lunchen tävlade bl.a. några i ”hänga gubbe” och några följde skidskytte från OS.

Efter en stunds vila på maten begav sig ett gäng ledare upp till Malmahallen för att ställa i ordning för eftermiddagens inomhusorientering. Träningen innehöll 4 olika banor där ”terrängen” i hallen ändrades lite mellan varje bana så att det var nya förutsättningar varje gång deltagarna gav sig ut på en ny bana. Det var full insats från alla deltagare och hög fart i hallen. Föräldrarna kunde följa nästan hela banorna från läktaren. Det var varierande svårighet på kontrollerna och de svåraste var nog de som placerats i omklädningsrum och på läktaren.

Sammantaget var det en lyckad dag med många leenden och god stämning mellan kompisar i de olika klubbarna i länet.

 

 

 

Skribent: KKOK
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners: 

 

sl_8182_c_pos_ce_web_182x46

 

EMAG_2c

 

Prevas logo-cent

 

1915844_116822235006302_6150314_n

 

Sejfo färg logo copy

 

Corporate logo med pay off

volvo-logo

YARA_RGB

 

 

Beijer

 

All_conveyor-svartGL-logo

 

    gleason

 

logo_marposs

Postadress:
Köping-Kolsva OK - Orientering
Brovägen 15
73113 Kolsva

Besöksadress:
Brovägen 15
73113 Kolsva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info